Rólunk

„Az információ hatalom, különösen igaz ez a 21. században. Ugyanakkor a ránk zúduló, rendezetlen adattömeg sokszor csupán „fárasztó zaj”, amiből csak szelektálás és rendszerezés után lesz hasznos, a munkánkat segítő, a napi életünket megkönnyítő információ. Cégünk igazi erőssége, hogy a fölösleges zajt kiszűrve tudjuk ügyfeleinket rendszerezett, számukra fontos információkhoz juttatni.”

Berkovich Gábor, A Seacon Europe ügyvezető igazgatója

A magyar magántulajdonban levő Seacon Europe 2005-ben jött létre. A szoftverfejlesztésre és tanácsadásra specializálódott cég fő profilja az üzletviteli folyamatokat támogató alkalmazások tervezése, fejlesztése. Széleskörű Oracle, Microsoft kompetenciával, valamint tapasztalt projektvezetői háttérrel rendelkezünk. Kiemelten foglalkozunk információ és vagyonvédelmi megoldásokkal, desktop, webes és mobil eszközbázisok mindegyikén. Ez a tevékenységünk nagyon jól illeszkedik az Industry 4-es elvek mentén folytatott ipari fejlesztéseinkhez, melyeket széles partnerkörre támaszkodva végzünk.

Sokrétű szakmai tapasztalatunknak köszönhetően nagyszámú sikeres projektet valósítottunk meg. Büszkék vagyunk a nem szokványos – nagy létszámú, nemzetközi összetételű, illetve kiemelt biztonsági követelményeknek eleget tévő – projektekben elért eredményeinkre.

Működésünk alappillérei a széleskörű szakmai kompetencia, az évek során kialakított partnerkapcsolati hálózat, valamint a legmodernebb informatikai háttér és piacvezető szoftver technológia. Küldetésünk, hogy támogassuk ügyfeleinket a kitűzött üzleti céljaik sikeres elérésében. A komplex egyedi fejlesztések mellett testre szabható típusrendszereket is kínálunk, amelyek gyors és hatékony megoldást nyújtanak az ügyfelek tipizálható üzleti problémáira. Ezáltal a nagyvállalati szektor mellett a kis-, és középvállalatok számára is tudunk hatékony és árban kedvező megoldást nyújtani, megtartva a megszokott magas színvonalat.
 
A kiemelkedő minőség a Seacon Europe-nál alapkövetelmény. 2008-ban vezettük be az MSZ EN ISO 9001:2009 és az MSZ ISO/IEC 27001:2014 szabványok szerinti minőség- és információbiztonsági irányítási rendszereket.

A tulajdonosok elkötelezettségét tükrözi a KKV szektorban nem jellemző magas törzstőke, valamint a nagyszámú innovációs projektben való részvétel.

A Seacon Europe 2006 óta tagja az akkreditált minősítéssel és 2014 óta Silver Label Klaszterfejlesztési minősítéssel rendelkező Innoskart IKT Klaszternek, amelyre támaszkodva cégünk folyamatosan bővíti kompetencia körét, gazdasági és technológiai hátterét. Saját szakmai erőforrásaink mellett több egyetemmel és egy műszaki főiskolával is együttműködünk.

Ügyfeleinkkel is a hosszú távú partnerkapcsolat kialakítására törekszünk, partnereink visszajelzése és a közös projektek eredményei szerint sikerrel. Az üzleti sikerek mellett jelentős szakmai elismerésben is részesültünk. Büszkék vagyunk arra, hogy elnyertük a Legjobb Magyar Innováció 2012 díjat.