SEAFLEET - FLOTTAKEZELÉS ÉS KONTROLLING

Egy cég gépjárműparkjának adminisztrációja egy bizonyos autó szám felett már nem egyszerű feladat. Ha a célprogramként használt Excel táblánk kevésnek bizonyul ügyviteli folyamataink végrehajtásához, hatékonyabb megoldásra van szükség.

SeaFleet gépjárműflotta nyilvántartó szoftver mind nagyvállalati környezetben, mind a kis- és középvállalkozások számára ideális választás. Nem számít, hogy több ezer, vagy csak néhány céges autóval rendelkezik, flotta adminisztrációs szoftverünk ugyanolyan hatékonysággal kezeli gépjárműparkját. Nincs többé elfelejtett határidő, be nem fizetett parkolási bírság vagy feledésbe merült műszaki vizsga. Egyszerű kezelhetőség, felhasználóbarát felület és skálázhatóság jellemzi.

Flottanyilvántartó szoftver, amely megkönnyíti autóparkja adminisztrációját

  • Elfelejtheti a bonyolult Excel táblákat és lekérdezéseket
  • Automatikus riasztásokat állíthat be a fontos határidőkhöz
  • Beépített és paraméterezhető riport funkciók
  • Átlátható, felhasználóbarát kezelőfelület
  • Automatikus dokumentum generálás
  • Többszintű jogosultsági rendszer
  • Események történeti kezelése
  • Folyamatos frissítés
  • Felhőszolgáltatás

Kinek ajánljuk a SeaFleet flottanyilvántartó programot?

CÉGES AUTÓK NYILVÁNTARTÁSÁRA

A SeaFleet Corporate mind nagyvállalati környezetben, mind a kis- és középvállalkozások számára ideális választás. Nem számít, hogy több ezer, vagy csak néhány céges autóval rendelkezik, flotta adminisztrációs szoftverünk ugyanolyan hatékonysággal kezeli gépjárműparkját. Nincs többé elfelejtett határidő, be nem fizetett parkolási bírság vagy feledésbe merült műszaki vizsga. Egyszerű kezelhetőség, felhasználóbarát felület, modularitás, skálázhatóság.

FLOTTAKEZELŐ VÁLLALATOKNAK

Saját autóflottájának kezelését számos vállalat külső flottakezelő cégre bízza. Ez adott esetben költséghatékonyabb eljárás, mintha saját erőforrással oldaná meg a flottamenedzselés bonyolultságából eredő problémákat. A flottakezelő cégek alapvető igénye egy olyan flotta adminisztrációs szoftver, ahol megoldottak a tartós bérleti és leasing funkciók, vevői és szállítói számlázás, ajánlatadás, megrendelés és szerződés kezelés egy helyen.

HA CSAK ADMINISZTRÁLNI KELL

Ha Önnek nincs szüksége a SeaFleet szoftver okos funkcióira, nem szeretne folyamatokat és eseményeket követni, csak egyszerűen adminisztrálni szeretné gépjárműveinek alap és azonosító adatait, arra is van megoldásunk! A SeaFleet Lite egy költséghatékony megoldás kisebb vállalati flottához, az első lépés a profi flottanyilvántartás felé.

 

További információ: SeaFleet.hu