DigiLean Road Show, ez alkalommal Kecskeméten!

A Debreceni Egyetem, a Budapesti Műszaki Egyetem és a győri Széchenyi István Egyetem után Kecskeméten várja az ipari digitalizáció iránt érdeklődő szakembereket a Magyar DigiLean Egyesület nyílt szakmai napja! A fókuszban ismét a lean digitális értékteremtő folyamatok jelene-jövője, kihívásai és lehetőségei! Találkozzon ismét személyesen a Magyar DigiLean Egyesület szakértőivel 2023. október 20-án, Kecskeméten, a Neumann János Egyetemen!
 
A rendezvény előre haladtával minden regisztrált résztvevő egy-egy fókuszált, tematikus workshop foglalkozás során bepillanthat az egyes lean és digitalizációs érettségi szintek világába. Ötleteket, megoldásokat, javaslatokat adnak át az Egyesület szakértői, esettanulmányok elemzésén keresztül, csoportmunkában dolgoznak együtt a résztvevőkkel. Az egész napos esemény során a műhelymunkák az A-B-C csoportok forgásával valósulnak meg.
 
Ezek a szintek:
✔️ Digitalizációs eszközök és megoldások a gyakorlatban (Field szint)
✔️ Folyamatszabályzás és adatfeldolgozás (Process szint)
✔️ Vállalati lean és digitalizációs stratégiai kérdések (Enterprise szint)
 
Az egyes szinteknél közreműködő DigiLean tagvállalatok:
✔️ Field szint: Turck Hungary Kft, Simplexion Informatikai Kft, GEToolbox Europe Kft., BeeWaTec Hungária Bt
✔️ Process szint: KÖR Innovatív Zrt. / Trigo Precíziós Méréstechnika Kft., Falcon-Vision Zrt, Leanbox, MIRO Digital Technologies Kft.
✔️ Enterprise szint: Aurum Oktatási Központ Kft / LeanCenter, Norex ERP Consulting Kft, EPIC Innolabs Nonprofit Kft, Enterprise Communication Magyarország Kft, Seacon Europe Informatikai Fejlesztő és Tanácsadó Kft.
 
Csatlakozzon Ön is a szakmai nap résztvevőihez és értekezzen, konzultáljon nyíltan, kötetlenül az adott témakör szakértőivel, személyesen!
 
A részvétel DÍJMENTES, de regisztrációhoz kötött! A rendezvény ideje alatt a résztvevők ellátásáról a Magyar DigiLean Egyesület gondoskodik!
 
A regisztráció határideje: 2023. október 13.
 
Regisztrálni ezen a weboldalon lehet: https://digilean.hu/esemenyek/digilean-road-show-kecskemet/