IoT Live Show 2024

2024.április 23-24-25-én Budapesten a BOK Sportcsarnokban kerül megrendezésre a III. IOT LIVE SHOW, a hazai IoT közösség első számú szakmai rendezvénye. Az elmúlt két rendezvényhez hasonlóan a most megrendezésre kerülő is számos újdonsággal és meglepetéssel jelentkezik, kezdve az új helyszíntől, a társrendezvényen át, a kiállítók és látogatók sokszínűségéig.

A kiállítás mindhárom napján az M4-es standon találkozhatsz velünk, ahol bemutatjuk legújabb fejlesztésünket, amelyet a helyszínen lehet tesztelni, illetve további érdekes programokkal is készülünk.

A kiállítást színesíti a KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW Konferencia is, ahol szintén hallhattok és láthattok újdonságokat. Haraszti Mária kolléganőnk április 24-én 14:30-kor tart előadást Product Broker – Az elektronikus címkék új világa címmel. Az előadást követő igazán érdekes, a mindennapi életünket is befolyásoló témákat érintő kerekasztal beszélgetés résztvevője lesz Berkovich Gábor ügyvezető igazgató, dr. Kasza Gyula a NÉBIH Maradék nélkül programjának vezetője, Vörös Attila a FÉSZ ügyvezető igazgatója és Burányi Viktor a PlantRevolt ügyvezetője.

Az IOT LIVE SHOW egy közösségépítő rendezvény, ami küldetésének tekinti a különböző iparágak innovatív IoT megoldásainak exkluzív bemutatását és megmérettetését, mind a látogatók, mind a főtámogató által összeállított szakmai zsűri előtt. Mi is neveztünk a versenyre a Tudatos Vásárlói Platform megoldáscsomagunkkal, amelyt az alábbi linken a Pályaművek között találtok: https://iotliveshow.hu/verseny. Ha tehetitek, szavazzatok a megoldásunkra!

A rendezvényre a regisztrált látogatóknak a belépés ingyenes. Regisztrálni itt lehet: https://iotliveshow.hu/#reszveteli-regisztracio.

További információ a rendezvényről: https://iotliveshow.hu/.